HOVEDSIDER
DIG
PÅMELDING!

KONFIRMANT 2019/20 – NOE FOR DEG?

Alle som fyller 14 år inviteres til en spennende konfirmasjonstid!

Konfirmant 2019/20 blir ett felles konfirmant-tilbud for hele Ganddal. ByMenigheten og Ganddalen menighet har laget et samarbeidsprosjekt. Også Familiekirken bidrar med ressurser. Det er selvfølgelig fortsatt åpent også for konfirmanter som bor andre steder i Sandnes, med tilknytning til ByMenigheten.

HVA SKJER I LØPET AV KONFIRMANTÅRET?

Vi har mange ulike aktiviteter som vi ønsker å ha deg med på. Vi satser på godt fellesskap hvor alle kjenner det er godt og trygt å være!

- DANMARKSTUR 11. - 17. AUGUST

Kick off på konfåret! Uten tvil et av de aller største høydepunktene i året. Vi reiser uken før skolen starter opp, og blir godt kjent med hverandre. Vi bor sammen på et feriesenter med masse muligheter for ulike aktiviteter.

- HYTTETUR

Våren 2020 reiser vi avgårde en helg på hyttetur. Her satser vi på snø og gode muligheter for skigåing både oppover, nedover og bortover ... Eller bare å sitte i solveggen og sole seg ...

- JULEBORD

Vi samles en kveld før jul til god mat, festlig underholdning, felleskap og mye moro!!

- OSV ...

Utenom alt det som er nevnt ovenfor, så blir det undervisnings-kvelder, det blir samlingspunkt på DiG kvelder, samtale-gudstjeneste, presentasjonsgudstjeneste, frivillig tilbud om å delta i husgrupper og på ungdomskonferansen Impuls i Stavanger.

HVORFOR OSS?

Har du lyst til å finne ut om Gud er på skikkelig? Lyst til å bli bedre kjent med Jesus?

Har du lyst på et år med mange kjekke opplevelser?

Vi ønsker å ha et annerledes og spennende konfirmantår!

Mange ledere, både eldre ungdommer og voksne.

DATO

Selve konfirmasjonen blir lørdag 9. mai, 2020 i Gand kirke. (Konfirmantene fordeles på hver sin gudstjeneste kl. 11.00 og 13.30.)

PÅMELDING

Påmelding innen 1. mai 2019 HER!

Du er velkommen til et år med det lille ekstra!

KOSTNADER

Konfirmanttiden koster kr 4000,-
Er økonomien i dette en utfordring? Kryss av på påmeldingen at du trenger støtte, så løser vi dette sammen! Økonomien skal ikke være et hinder for å bli konfirmert!

SPØR

Spør gjerne noen av årets konfirmanter om hvordan det er å være konfirmant hos oss. En del av dem treffer du på ungdomsklubben DiG, annenhver fredag på Salem.

For andre spørsmål om konf.året, ta kontakt med menighetspedagog Ruth Bråtveit i Gand kirke, epost: , mobil 472 59 486 eller presten i ByMenigheten, Vidar M. Bakke, epost: , mobil 401 46 184.


ByMenigheten - Sandnes, boks 3046, 4392 SANDNES, Kontor: Lundegeilen 18, tlf: 474 72 770,