Cellegrupper
Tjenester
Hør og Se
Kjekt å være barn i Bymenigheten!
Tjenester
Egypt
Stipend

Barna skal kose seg og ha det gøy!

De skal føle at de er trygge og at de blir sett. Vi ønsker også at de skal føle seg verdifulle, umistelige og unike. I Guds hus er det plass til alle!

I Jungelgjengen har vi mange flotte barn, med stort potensial - morgendagens ledere! De fortjener den beste undervisningen og ledere som vil gå noen skritt sammen med dem.

Visjonen for arbeidet som drives i Jungelgjengen er at barna blir kjent med Gud, tror på han og vokser til frimodige etterfølgere av Jesus.

Vil du være med?

Vil du være med og tilbringe noen spennende timer sammen med barna - og ta del i et godt og positivt lederfellesskap? I så fall er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med Anne Marie Vik Røise, tlf: 51 66 84 93, mob: 984 49 147, e-post:
ByMenigheten - Sandnes, boks 3046, 4392 SANDNES, Kontor: Lundegeilen 18, tlf: 401 46 184,