Hovedside
Cellegrupper
Tjenester
Hør og Se
Fakta
Trodde du at alle kirker var like?
Program
Ny her?
Kontakt oss!
Si din mening
Legg turen innom Ganddal bydelshus en søndag formiddag - vi tror du vil bli positivt overrasket.

Vi er en menighet i Den norske kirke, men gudstjenestene våre er litt annerledes enn i en "vanlig" kirke.

Vår visjon er "at nye mennesker skal komme til tro på Jesus og bli ført inn i et deltagende fellesskap der alle vokser i tro og kjærlighet".

Vi ønsker å være en menighet som når ut til nye mennesker, med gudstjenester som inspirerer, og innhold og form som er relevant for mennesker i dag.

Vi ønsker å fordype vår relasjon til Gud og skape begeistring for menigheten og for Jesus.

Vi ønsker at barn og unge skal ha det gøy, få venner og bli sett, og bli bedre kjent med Jesus.

Hva venter deg i Bymenigheten - Sandnes?

Hvor?

Du finner oss i Ganddal bydelshus (langs gamle riksvei 44 - se kart), de fleste søndager. Vi starter kl 11:00 (og slutter kl 12:30). Sjekk kalenderen på forsiden.

Velkommen!

Ved inngangen blir du ønsket velkommen og får utdelt program, noe som gjør det lett å følge med i gudstjenesten. Der finner du også noen tanker om dagens tema og praktiske opplysninger.

Vanlige folk!

I ByMenigheten - Sandnes treffer du familier med småbarn, med tenåringer, og med "utflyttede" barn; enslige fedre og mødre; tømmermenn og lærere, datafolk og sykepleiere. Med andre ord - helt vanlige folk.

Lett å følge med!

Sangtekster og lignende kommer opp på storskjerm. Du trenger ikke bla i salmebøker eller kunne noe utenat for å følge med og delta. Vi forsøker å benytte sanger du kan, men du vil også komme til å lære noen nye.

Sang og musikk!

Musikk og sang er ikke helt som i andre kirker. Vi bruker mest piano, gitar, bass og slagverk, og sangene har frisk rytme. Noen er på engelsk, men de fleste er på norsk, og du vil også finne kjente sanger og salmer.

Aktuelt!

Presten snakker om ting som angår oss i dag - om fellesskap og forhold mellom mennesker, støtte, hjelp, sladder og tilgivelse - om vårt forhold til Gud, bibelen, tvil, tro, framtid og håp. (Vil du høre nå, kan du sjekke her ...)

Dans og drama!

For å lettere illustrere aktuelle tema brukes noen ganger dans eller drama. De fleste drama spiller på humor og viser situasjoner fra hverdagen som vi kan kjenne oss igjen i. Drama skaper engasjement.

Kreativ dekorering!

Det er pyntet med blomster, levende lys og andre elementer for å understreke temaet for dagen. Vi ønsker å appelere til alle sansene, og la de kreative kreftene i menigheten få utfolde seg.

Ta med barna!

Under gudstjenestene er det eget spennende opplegg for barna. I "Jungelgjengen" har vi mange flotte barn, som fortjener den beste undervisningen og ledere som vil gå noen skritt sammen med dem. Les mer....

Kirkekaffe!

Etter gudstjenesten kan du ta deg en kopp kaffe (vi har te og vann også...) og litt å bite i, drøse med folk og bli kjent med nye. Her kan du få venner som du både kan diskutere og le sammen med. Vi blir glade for å se deg!

Smågrupper!

Har du lyst kan du bli med i en "cellegruppe". Det er smågrupper som samles hver 14. dag i hjemmene til litt mat, sosialt samvær, bønn og samtale ut fra gudstjenestens tema. Vi går også på tur, kino, ut å spise, osv. Bli med i en cellegruppe og bli kjent med andre i menigheten! Det er alltid ledig plass i en gruppe.

Ta kontakt!

Vår besøksadresse er Lundegeilen 18, Ganddal. Åpningstider er onsdag og fredag fra 10:30 - 14:00, men ellers treffer du oss stort sett på mobilen. Sjekk kontaktinformasjonen her på sidene våre, eller kom på en gudstjeneste en søndag og snakk med oss. Vi blir glade for å se deg!
Du kan også sende oss en .

Alle er velkomne i ByMenigheten - Sandnes!

Her kan du finne ut mer:
- Detaljert program...
- Hvem du kan ta kontakt med...
- Fakta om Bymenigheten...
- Hva vi tror på...
- Aktiviteter og tjenester vi har...
- Lytte til undervisning...
- Innmeldingsskjema...



ByMenigheten - Sandnes - Kontakt oss!