ByMenigheten  (Link til påmelding kommer her ...)

Konfirmanter i Bymenigheten!

Konfirmant i Bymenigheten - Sandnes 2023/24!

Alle som fyller 14 år inviteres til en spennende konfirmasjonstid!

Bymenigheten - Sandnes har et nytt og spennende opplegg!

Siden vi er en menighet for hele byen så sender vi ikke invitasjoner i postkasser i bydelene lenger (utenom de som er medlemmer i menigheten). Isteden har vi åpen påmelding på nettsiden vår. Påmeldingen åpner 1. april kl. 12.

Som en liten menighet har vi dessverre ikke ressurser til å ta inn mer enn 35 konfirmanter. Medlemmer i menigheten har prioritet. For de resterende plassene gjelder prinsippet «første mann til mølla».

Hva skjer i løpet av konfirmantåret?

Vi har mange ulike aktiviteter som du skal være med på. Vi satser på godt fellesskap hvor alle kjenner det er godt og trygt å være!

- Danmarkstur 7. - 11. august

Kick off på konfåret! Uten tvil et av de aller største høyde­punktene i året. Vi reiser uken før skolen starter opp, og blir godt kjent med hverandre. Vi bor sammen på et feriesenter med masse muligheter for ulike aktiviteter.

- Leir på våren

Våren 2024 reiser vi avgårde en helg på leir. Her satser vi på aktiviteter ute, felleskap og moro sammen. Dette er den siste turen før den store dagen og gir en smak på det som venter etter konfirmasjonstiden!

- Julebord

Vi samles en kveld før jul til god mat, festlig underholdning, felleskap og mye moro!!

- Husgrupper

I løpet av året er du jevnlig med i en husgruppe hvor vi samtaler om tro, tvil, livet og andre ting som opptar deg.

- osv

Utenom alt det som er nevnt ovenfor, så blir det «Top up»-kvelder (undervisning) omtrent en gang i måneden og «Hands on» - en praktisk del av opplegget hvor du kan bidra med det du er best på, bl.a. på noen søndags­gudstjenester!

Det blir også mye gøy på DiG, OASEN og GATE kvelder, mulighet til å reise på Impuls (frivillig og ikke inkl. i prisen), samtale­gudstjeneste, presentasjons­gudstjeneste og konfirmasjons­gudstjeneste.

HVORFOR OSS?
  • Har du lyst å finne ut om Gud er på skikkelig?
  • Lyst å bli bedre kjent med Jesus?
  • Har du lyst på et år med mange kjekke opplevelser?
  • Lyst til å bli ført inn i et deltagende felleskap?
  • Vi ønsker å ha et annerledes og spennende konfirmantår!
  • Vi satser på mange ledere, både eldre ungdommer og voksne som skal se hver konfirmant og føre dem inn i et godt felleskap.
SPØR

Spør gjerne noen av de som har vært konfirmant hos oss før om hvordan det har vært. En del av dem treffer du på ungdoms­klubben DiG (annenhver fredag på Salem), og på OASEN og GATE.

DATO
Konfirmasjonen blir lørdag 11. mai, 2024.
INFORMASJON
Ønsker du mer informasjon eller har spørsmål, kan du sende en e-post til: .

KOSTNADER

Konfirmantavgift: 5500 kr
(Av dette er 3700 kr utgifter til Danmarkstur.)
Avgiften kan deles over flere avdrag gjennom året.

Er økonomien i dette en utfordring? Vi ønsker ikke at økonomien skal stå i veien for noen å delta, så kryss av på påmeldingen at du trenger støtte og vi finner en løsning!

Du er velkommen til et år med det lille ekstra!