ByMenigheten Dig  (Påmeldingsfristen for 2020/21 er nå gått ut)

Konfirmant i Bymenigheten - Sandnes 2020/21!

Alle som fyller 14 år inviteres til en spennende konfirmasjonstid!

Bymenigheten-Sandnes har nå fått et nytt og spennende opplegg!

Siden vi er en menighet for hele byen så sender vi ikke invitasjoner i postkasser i en av bydelene lenger, (utenom de som er medlemmer i menigheten.) Isteden har vi en åpen påmelding på nettsiden vår.

Som en liten menighet har vi dessverre ikke ressurser til å ta inn mer enn 30 konfirmanter. Medlemmer i menigheten har prioritet. For de resterende plassene er det prinsippet «første mann til mølla».

Hva skjer i løpet av konfirmantåret?

Vi har mange ulike aktiviteter som du skal være med på. Vi satser på godt fellesskap hvor alle kjenner det er godt og trygt å være!

- Danmarkstur 9. - 15. august!

Kick off på konfåret! Uten tvil et av de aller største høydepunktene i året. Vi reiser uken før skolen starter opp, og blir godt kjent med hverandre. Vi bor sammen på et feriesenter med masse muligheter for ulike aktiviteter. Denne turen skjer i samarbeid med konfirmantene i Ganddalen menighet.

- Hyttetur!

Våren 2021 reiser vi avgårde en helg på hyttetur. Her satser vi på aktiviteter ute, felleskap og moro sammen. Dette er den siste turen før den store dagen og gir en smak på det som venter etter konfirmasjonstiden!

- Impuls!

Ungdomskonferansen som arrangeres i IMI kirken, samler ung­dommer fra hele landet.
Du kan lese mer om det på: ImpulsWeb

- Julebord!

Vi samles en kveld før jul til god mat, festlig underholdning, felleskap og mye moro!!

- Husgrupper!

I løpet av året er du jevnlig med i en husgruppe hvor vi samtaler om tro, tvil, livet og andre ting som opptar deg.

- osv!

Utenom alt det som er nevnt ovenfor, så blir det «Top up»-kvelder (undervisning) omtrent en gang i måneden og «Hands on» - en praktisk del av opplegget hvor du kan bidra med det du er best på, bl.a. på noen søndags­gudstjenester!

Det blir også mye gøy på DiG, OASEN og GATE kvelder, samtale­gudstjeneste, presentasjons­gudstjeneste og konfirmasjons­gudstjeneste.

Infovideo til konfirmanter 2020/21!

(Trykk på bildet for å se video)

HVORFOR OSS?
  • Har du lyst å finne ut om Gud er på skikkelig?
  • Har du lyst å bli bedre kjent med Jesus?
  • Har du lyst på et år med mange kjekke opplevelser?
  • Vi ønsker å ha et annerledes og spennende konfirmantår!
  • Vi satser på mange ledere, både eldre ungdommer og voksne som skal se hver konfirmant og føre dem inn i et godt felleskap.
SPØR

Spør gjerne noen av de som har vært konfirmant hos oss før om hvordan det har vært. En del av dem treffer du på ungdomsklubben DiG, OASEN og GATE.

DATO
Konfirmasjonen blir lørdag 15. mai, 2021.
PÅMELDING

Påmeldingsvinduet åpner 1. april og stenger 1. mai.

Vær oppmerksom på at du ikke får automatisk plass etter du har fylt ut skjemaet. Du får en e-post med bekreftelse​ på om du har fått plass eller står på venteliste.

KOSTNADER

Konfirmanttiden koster kr 4000,- uten Impuls og kr 4750,- med Impuls.

Er økonomien i dette en utfordring? Kryss av på påmeldingen at du trenger støtte så tar vi kontakt med deg og finner en løsning!

Du er velkommen til et år med det lille ekstra!

ByMenigheten - Sandnes

KONTAKT OSS!