Tjenester og aktiviteter - et tilbud for deg!

I Bymenigheten kan du få bruke dine evner og gaver! Her finner du mange muligheter til å bidra!

Bli med du også!

Bymenigheten - Sandnes er et deltagende fellesskap, og det er et mål at alle skal finne sin tjeneste i menigheten.

BARN

Jungelgjengen er barnearbeidet under gudstjenesten, der barna skal kose seg og ha det gøy, få venner, bli sett, og bli bedre kjent med Jesus. Minigjeng: 0-3 år, Jungelgjeng: 4-9 år, Tweens-gjeng: 10-13 år. Visjonen for arbeidet i Jungelgjengen er at barna skal bli kjent med Gud, tro på han og vokse til frimodige etterfølgere av Jesus.
Vil du være med? - å tilbringe noen spennende timer sammen med barna - i et godt og positivt lederfellesskap?
Kontakt: Anne Marie Vik Røise, mob: 984 49 147,

Tigerklubben for barn fra 1. - 4. klasse samles ca en gang i mnd hjemme - slik at barna i menigheten blir bedre kjent og bygger relasjoner. Enkelt opplegg: opplesing og samtale, mat (pizza) og lek.
Kontakt: Janeth Lima Kleppe,

UNGDOM

DIG Junior, kristen fritidsklubb for alle i 5. - 7. klasse. Annenhver fredag (oddetallsuker) på Salem forsamlingshus på Ganddal kl 19:00.
DIG, ungdomsklubb for 8. klasse og oppover. Annenhver fredag (partallsuker) på Salem forsamlingshus, Ganddal. Fra kl 19:00 åpen kafé, spill og drøs. Programmet starter kl 20:00. Dig er et samarbeid mellom Salem og Bymenigheten - Sandnes. Vil du være med og hjelpe på fredagskveldene er du hjertelig velkommen!
Dig deeper, er vår samlebetegnelse for cellegrupper/disippelfellesskap for større barn/ungdommer, og er en viktig del av Dig.
Kontakt: Raymond B. Nesse, mob: 971 29 941,
Konfirmanter i Bymenigheten - Sandnes.
Kontakt: Ariane Caixeta-Thingnæs,

VELKOMST

En god start på guds­tjenesten - idet vi kommer inn døra! Alle skal bli sett og kjenne seg velkommen. Vi deler ut gudstjeneste­program og hjelper familier med barnevogn og rullestol­brukere. Etter guds­tjenesten slår vi gjerne av en prat - kanskje med noen vi ikke har hilst på før? Er dette tjenesten for deg?
Kontakt: Bente Mari Rolfsnes, mob: 930 62 296,

LOVSANG

Lovsangsteamene leder musikk og sang i guds­tjenesten. Vi ønsker å berøre, engasjere og lede mennesker til et møte med Kristus - ved å gjøre vårt aller beste, være kreative, tjene hverandre og ha et engasjert trosliv.
Team HUM: Hans Lie, mob: 902 49 355,
Team JJ: Johannes Kleppe, mob: 951 42 602,

DEKOR

Gjennom dekor i guds­tjenestene ønsker vi at budskapet skal bli synlig­gjort. Vi er alle forskjellige, og Gud kan tale til oss på ulike måter. Vårt ønske og mål er at Gud skal møte noen med sitt budskap også gjennom dekoren. Har du lyst å prøve?

DRAMA/TEATER

Inspirert kommunikasjon! - til å tenke på, le av, og bli berørt av! Teaterstykkene våre kan være døråpnere inn til talen, til sangen, til hjertet, opp til Gud. Vil du være med?
Kontakt: Kristin Dragsund, mob: 404 78 797,

NATTVERD

Nattverdutdeling. Vi deler ut nattverd under guds­tjenestene. Du kan få være med!
Kontakt: Marit Rage Berg,

KOORDINATOR

Vi står til tjeneste! Vi organi­serer og har oversikt over det praktiske under guds­tjenestene. Celle­gruppene hjelper med å sette ut stoler, bære utstyr, o.l.
Kontakt: Odd Tjelta, mob: 971 23 542,
Tor Arvid Flokketveit, mob: 900 23 361,

LYD

Vi forsterker budskapet! Vi ønsker å tjene forsamlingen med god lyd. Har du lyst å prøve?
Kontakt: Njål Undheim, mob: 996 33 189,

PROJEKTOR

Vi lager skrift på veggen - for å gjøre det lett for alle å delta i sang og forkynnelse. Har du lyst å være med?

CELLEGRUPPER

Cellegruppene samles hver 14. dag rundt omkring i hjem i hele byen. De har en leder og en medleder. Har du lyst å være med å lede en gruppe?

BØNN

Bønn - det viktigste for menig­heten ...
Bønnemøter på Menighets­huset. Alle velkommen!
  • Menn: mandager kl 18:00
  • Kvinner: tirsdager kl 18:00
Kontakt: Liv Synnøve Tveit, mob: 975 22 476,

HERREAVDELINGEN

Alle menn er velkommen! Herreavdelingen holder åpent en kveld i måneden. Annen­hver gang på "ekskursjon" - annen hver gang hjemme hos Bård.
Kontakt: Bård Bakke, mob: 926 00 562,

GIVERTJENESTE

Givertjeneste - for at nye skal komme til tro ... Vi er en selvfinansiert, giverbasert menighet. Ønsker du å komme i gang med givertjeneste?
Kontakt: Kjell Martin Raknes, mob: 476 00 177, eller Håvard Særheim, mob: 932 93 701,

WEB

Vet folk om oss? Vi ønsker å gjøre menigheten synlig på nettet og har ansvar for web­sidene.
Kontakt: Innhold: Ove Eldøy, mob: 924 43 199, Teknisk: Hans Lie, mob: 902 49 355,

MENIGHETSRÅD

Medlemmer:
Oddbjørn Folde, leder. Bente Rolfsnes, nestleder og referent. Håvard Særheim (økonomi og cellegrupper). Håvard Nesvåg (gudstjenester og familier). Torstein Caixeta Thingnæs (diakoni, misjon, strategi). Tor Arvid Flokketvedt (valgt som medlem til Sandnes kirkelige fellesråd). Ragnhild Øvrebø, vara. Vidar Bakke, hovedprest og daglig leder.
Kontakt: Oddbjørn Folde, mob: 975 95 088,

Finner du ikke en tjeneste som passer? Da kan du starte en selv! (Så lenge den stemmer med visjonen og verdiene våre.)

ByMenigheten - Sandnes

KONTAKT OSS!